Hepo

Hepo

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Kevät!

Viimeksi toissapäivänä lupasin itselleni, että vähennän huomattavasti kirppareilla ramppaamista. Hinnat eivät ole päätä huimaavia, mutta kun aina löytyy jotain kivaa. Vannominen jäi kovin lyhyeksi, sillä päätin eilen aamulla mennä naapurikirppikselle ihan vain katselemaan. Jo ensimmäiseltä riviltä löysin ison kangaspalan, joka sattui olemaan samaa kuin verhoilemassani tuolissa. Vain 8 euroa. Tätähän voi joskus vielä tarvita, ajattelin. Pääsin toiselle riville, jonka eräässä pöydässä vanhan lasitavaran keskellä oli jättimäinen kangasmytty. Sellainen jumppapallon kokoinen. Yritin varovasti löytää kangaspalasta hintalappua. Kun lappua ei löytynyt, otin mytyn varovasti pois pöydältä. Silloin pelotti, sillä olin varma, että rikon vielä jotain. Vein kangaspallon kassan lähelle ja aloin tonkia hintalappua sen seasta. Jonkin ajan kuluttua se löytyi - 20€. Lapussa luki myös, että kangasta oli 10 metriä eli koko pakan verran. Ensimmäinen löytö sai luvan jäädä odottamaan toista ostajaa. Näytin varmaan hassulta kiikuttaessani kotiin niin isoa kangassotkua, että tuskin näin eteeni sen takaa.

Mitäs tästä tekisi, ajattelin päästyäni kotiin.



Verhot makkariin, tietysti! Olihan tässä kankaassa paljon kivemmat värit kuin viime viikolla ostamissani. I gotta get some help.

Muistelin verhojen olevan 220cm pitkät, joten leikkasin kangasta 225cm. 

Näistä tulee kivat, ajattelin. Oli hirveän kiva kesäfiilis. Saumuri hurisi muuten hiljaisessa asunnossa, aurinko valaisi naapuritaloja. Pian sain molemmat verhot valmiiksi ja lähdin ripustamaan niitä.

"Voii pa**a!", tuli heti ensimmäisenä mieleen. Verhot olivat 30cm liian lyhytet. Katsoin hämmentyneenä olohuoneen ja makkarin verhotankoja, jotka huomasin olevan eri korkeudella. Turha työ kismitti, mutta onneksi kangasta oli enemmän kuin riittävästi. Ja olihan minulla nyt sopivat verhot myös olohuoneeseen!





Tämän kaunottaren ostin tori.fi:stä. Valaisin on tehty puusta ja metallista eli painaa kuin synti. Huomasinpa muuten myös sellaisen jutun, että paksukantaisia kyntilämallisia lamppuja ei vain ole. Sekin harmitti.


Tämän tein joskus joutessani kuohuviinipullon ympärillä olleesta rautalankaverkosta.



Ihana valo!

2 kommenttia:

  1. Älä yhtään sure lamppua, niin lystikkään näköinen. Ei ihan tavallinen kun on pyöreet lamput! Tosi kaunis löytö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekin tykkään paljon. Onhan tossa jotain hilpeetä, kun on pyöreät lamput, mutta valinnanvapautta vaan jäin kaipaamaan. :D

      Poista