Hepo

Hepo

torstai 19. helmikuuta 2015

Kätevä emäntä

Kävin alkuviikosta äidin luona. Sisustimme vanhaa huonettani ja siivosimme vähän. Imuroinnin jälkeen äiti sanoi, että nyt tuoksuu vanilja. Sanoin, että se johtuu varmaan teestä, jonka juuri haudutin, mutta äiti kertoi sen tulevan imurista. Imurista? Niin, imurista. 

Äiti kertoi saaneensa vinkin, että kotiin saa kivasti vaniljan tuoksun, kun imuripussin pohjalle kaataa ruokalusikallisen vanilliinisokeria. Tai miksei vaikka kardemummaa, ehdotin. Päätin kokeilla konstia myös omassa kodissani, koska olin juuri vaihtanut pölypussin. Laitoin varovasti vajaan ruokalusikallisen, koska luulin pienehkön asuntoni täyttyvän ätläkästä vaniljasta. Olisin kuitenkin voinut laittaa enemmän. Kannattaa kokeilla!


5 kommenttia:

  1. Mulla on vaan aitoa vaniljaa, joka on niin kallista että sitä ei kyllä raaski imuriin nakata :D mutta varmasti aika hauska juttu. Pitääkin käydä maustekaappia sillä silmällä läpi että löytyisikö jotain osuvaa jota ripotella pussin pohjalle seuraavan vaihdon yhteydessä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aito vanilja on vähän liian arvokasta tähän käyttöön, mutta varmasti jotain löytyy. :)

      Poista
  2. tuo on kyllä hyvä keksintö, asunto tuoksuu imuroinnin jälkeen ihanalle :)

    VastaaPoista
  3. Hmmm.... toimiikohan tää kikka pölypussittomassa imurissa? Ja jos toimii niin miten?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pölypussittomalla en uskaltaisi lähteä kokeilemaan! Tosin en sellaista omista, enkä tiedä, millä tavalla se puolestaan toimii. :)

      Poista