Hepo

Hepo

maanantai 23. toukokuuta 2016

Uusien tuulien aika

Hei, blogi!

Onpa tosiaan mukava tavata pitkästä aikaa. Viime näkemisen jälkeen onkin tapahtunut aika paljon. Meillä on nykyään koira, sen nimi on Mosku. Mosku ei ole ihan uusi tuttavuus, sillä adoptoimme Moskun äidiltäni. Tässä on kuva siitä..


Mosku ei ilmeisesti ihan kauheasti tykkää siitä, kun sitä kuvataan, koska se kääntyy yleensä pois päin kun kameran tai kännykän ottaa esille.

Asumme edelleen samassa paikassa ja kaikki menee aika mukavasti. 

Ajattelin jotenkin uudistaa vähän tätä blogia ja kiva olisi, jos tästä saisi taas sellaisen säännöllisen harrastuksen valokuvaamisen ohella. En koe olevani mitenkään ihmeellinen kameran kanssa, mutta ainakin pidän valokuvaamista ja hetkien vangitsemista mielekkäänä. Voihan tässä matkan varrella jotain uutta oppiakin, mistäs sitä tietää.

Ajattelin painottaa blogiani niinkin omaperäisiin aiheisiin kuin pukeutuminen, ruoka ja matkailu. Vähän jotain tällaista:

Tämä kuva on vuonna 2012 tehdyltä Pariisin matkalta, jolloin avopuolisoni kosi minua.
Iiks, miten romanttista!


Koen tärkeäksi kirjoittaa myös henkisestä hyvinvoinnista,
koska jatkuvan kiireen takia on usein niin vaikeaa ottaa iloa irti edes niistä yksinkertaisimmista asioista.

Saan aina noin puolen vuoden välein hurjan leipomisvimman!
Pullaa en tosin osaa leipoa vieläkään. Something to work on..






Blogissa tulee näkymään myös minulle rakkaita teemoja. Tässä kuvassa tiivistyy rakkauteni suureen sukuuni ja yhteisöllisyyteen. Nöy wöriis, pysytte anonyymeinä. Kuva on peräisin "sukujuhlien jatkoilta". Voi, miten tällaisilla tapahtumilla sitä taas jaksaa.

Tässä melko tuore kuva minusta. Viimeiset puoli vuotta projektinani on ollut kasvattaa oma hiusvärini takaisin. Värjätty osuus vaalennettiin ja sävytettiin muutama viikko sitten.


Oli taas kivaa kirjoittaa! : >

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti